Termeni si conditii

(+4) 0364401709 | [email protected]

DESCHIDE CONT ONLINE

BRK Financial Group nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe acest site. Datele si informatiile referitoare la orice tip de instrumente financiare prezentate pe acest site, nu constituie recomandari, indicii sau garantii ale calitatii sau performantelor acestor instrumente. BRK Financial Group nu va raspunde pentru niciun fel de pierderi sau daune ce ar putea rezulta, direct sau indirect, din sau in legatura cu utilizarea site-ului BRK Financial Group.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul site-ului reprezinta punctul de vedere al autorilor acestora si nu implica in niciun fel raspunderea BRK Financial Group.

BRK Financial Group isi rezerva dreptul de a modifica continutul si structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila a clientilor ori publicului larg.

BRK Financial Group nu poate garanta ca site-ul actual nu contine erori, cu toate ca ne straduim sa prezentam informatii cat mai clare si corecte. De asemenea, vom depune toate eforturile necesare pentru remedierea erorilor in caz ca acestea vor aparea. BRK Financial Group nu poate garanta actualitatea si corectitudinea informatiilor preluate de pe alte site-uri citate.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

In nicio circumstanta BRK Financial Group nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al acestui site.

Materialele prezentate pe site-ul BRK Financial Group sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala si aceste drepturi apartin autorilor acestora.

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii sau lamuriri.