Prezentare

(+4) 0364401709 | [email protected]

(August 2022)

BRK Financial Group a fost infiintata ca societate pe actiuni in data de 26 octombrie 1994, fiind una dintre cele mai mari companii de brokeraj din Romania.

Avem o experienta vasta pe piata de capital, totodata fiind prima si pana in prezent singura societate de servicii de investitii financiare listata la Bursa de Valori Bucuresti, categoria premium (simbol: BRK). De asemenea, detinem participatia majoritara la SAI Broker SA, societate de administrare a investitiilor infiintata in anul 2012. Activitatea de baza a BRK Financial Group este structurata pe doua directii de afaceri, respectiv segmentul de intermediere si segmentul de tranzactionare. Pe segmentul de tranzactionare, societatea opereaza tranzactiile pe contul propriu, operatiuni de market-making si operatiuni cu produse structurate, iar pe segmentul de intermediere, societatea opereaza tranzactiile clientilor, respectiv operatiunile corporate. In ultimii ani, societatea a devenit un jucator de top pe segmentul produselor structurate tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, unde a contribuit semnificativ la dezvoltarea tranzactiilor cu acest tip de instrumente financiare, atat in calitate de emitent, cat si in calitate de formator de piata. Experienta dobandita aici ne-a permis in cursul anului 2020 sa devenim furnizori de lichiditate pentru emitenti de prestigiu de la bursa locala, dintre care amintim Medlife, Teraplast si Romcarbon, ambitiile vizand extinderea gamei de servicii si pentru alti emitenti.

Rapoartele anuale, semestriale si trimestriale, dar si alte tipuri de rapoarte si informatii utile, pot fi accesate din sectiunea "Relatii investitori".

O prezentare mai detaliata si strategia societatii se poate gasi in acest document.

BRK Financial Group (BVB:BRK) se alatura ARIR

Acoperire de catre analisti financiari a actiunii BRK

- Raport sintetic indicatori - Departament Analiza,Echipa de research Tradeville 

- Raport sintetic indicatori - Departament Analiza, Echipa de research IFB Finwest

- Raport sintetic indicatori - Departament Analiza, Echipa de research Ipopema