Prezentare

(+4) 0364401709 | office@brk.ro

(Noiembrie 2019)

BRK Financial Group a fost infiintata ca societate pe actiuni in data de 26 octombrie 1994, fiind una dintre cele mai mari companii de brokeraj din Romania.

Avem o experienta vasta pe piata de capital, totodata fiind prima si pana in prezent singura societate de servicii de investitii financiare listata la Bursa de Valori Bucuresti, categoria premium (simbol: BRK). De asemenea, detinem participatia majoritara la SAI Broker SA, societate de administrare a investitiilor infiintata in anul 2012.

Activitatea de baza a BRK Financial Group este structurata pe doua directii de afaceri, respectiv segmentul de intermediere si segmentul de tranzactionare. Pe segmentul de tranzactionare, societatea opereaza tranzactiile pe contul propriu, operatiuni de market-making si operatiuni cu produse structurate, iar pe segmentul de intermediere, societatea opereaza tranzactiile clientilor, respectiv operatiunile corporate.

Anul 2019 a fost unul foarte bun pentru BRK Financial Group in ceea ce priveste activitatea pe segmentul pietei de produse structurate (cu activ suport DJIA, Aur, SNP, BRD, SNG), compania atingand o cota de piata de 23.03%. 

Rapoartele anuale, semestriale si trimestriale, dar si alte tipuri de rapoarte si informatii utile, pot fi accesate din sectiunea "Relatii investitori".

O prezentare mai detaliata se poate gasi in acest document.

Strategia societatii a fost formalizata in acest document.

BRK Financial Group (BVB:BRK) se alatura ARIR

Acoperire de catre analisti financiari a actiunii BRK

- Raport sintetic indicatori - Departament Analiza, Tradeville 

- Raport sintetic indicatori - Departament Analiza, IFB Finwest