FII BET-FI Index Invest

(+4) 0364260755 | [email protected]

Ce este Fondul Inchis de Investitii BET-FI Index Invest?

Administrat de SAI Broker SA, companie care face parte din grupul BRK Financial Group, BET-FI Index Invest este un fond inchis de investitii, avand o politica investitionala fundamentata pe reproducerea structurii indicelui BET-FI, scopul acesteia fiind obtinerea unor rentabilitati corelate cu performanta acestui indice.

Astfel, Fondul Inchis de Investitii Bet-Fi Index Invest investeste in actiuni ale emintetilor ce pot fi regasiti in cosul indicelui BET-Fi, dar si indirect, in instrumente financiare derivate care au ca activ suport indicele BET-FI sau prin plasamente in alte O.P.C.V.M. sau A.O.P.C. care urmaresc replicarea indicelui BET-Fi.

 

Investitiile fondului

Pentru atingerea obiectivelor sale, cu respectarea conditiilor legale impuse de reglementarile ASF, Fondul va urmari efectuarea de plasamente in actiuni ale emintetilor ce pot fi regasiti in cosul indicelui BET-Fi, dar si indirect, in instrumente financiare derivate care au ca activ suport indicele BET-FI sau prin plasamente in alte O.P.C.V.M. sau A.O.P.C. care urmaresc replicarea indicelui BET-Fi.

Pentru cine este potrivit?

Persoanelor care sunt dispuse sa isi asume un grad de risc mediu.

Randamentul potential al unei investitii este, de regula, direct proportional cu gradul de risc asociat acesteia.

Durata recomandata a investitiilor

Minim 3 ani.

VEZI EVOLUTIA VEZI DETALII