Denegarea responsabilitatii

(+4) 0364401709 | [email protected]

DESCHIDE CONT ONLINE

Materialele ce exprima opinii de investitii, realizate de catre angajati ai BRK Financial Group au un scop informativ, iar BRK Financial Group nu isi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile efectuate pe baza acestor informatii. BRK Financial Group nu isi asuma niciun fel de obligatie pentru eventualele pierderi suferite in urma folosirii acestor informatii. Datele obtinute pentru redactarea materialelor au fost obtinute din surse considerate de incredere, corectitudinea si completitudinea lor neputand fi totusi garantata.

Materialele pot include informatii publicate de emitenti prin diferite mijloace (rapoarte ale companiilor, comunicate de presa, hotarari ale Adunarilor Actionarilor) si/sau date obtinute de pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti, sau de pe alte site-uri publice cu profil financiar. BRK Financial Group si angajatii sai pot detine instrumente financiare prezentate in acest material si/sau pot avea relatii contractuale cu emitentii prezentati sau BRK Financial Group ar putea actiona ca formator de piata pentru instrumetele financiare mentionate.

Informatiile cuprinse in acest material exprima anumite opinii legate de anumite instrumente financiare. Decizia finala de cumparare sau vanzare a acestora trebuie luata in mod independent de fiecare investitor in parte, pe baza unui numar cat mai mare de opinii si analize. BRK Financial Group si realizatorii acestui material nu isi asuma niciun fel de obligatie pentru eventuale pierderi suferite in urma folosirii acestor informatii. De asemenea, nu sunt raspunzatori pentru veridicitatea si calitatea informatiilor obtinute din surse publice sau direct de la emitenti.

Daca prezentul material include opinii de investire, acestea se refera in general la investitii pe termen mediu si lung. BRK Financial Group avertizeaza clientul ca performantele anterioare nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare. Istoricul rapoartelor publicate si a recomandarilor formulate de BRK Financial Group se gaseste pe site-ul www.brkfinancialgroup.ro, sectiunea analize. Rapoartele de analiza utilizate pentru elaborarea diverselor materiale prezentate, se pot actualiza sau modifica pe parcurs, la momentul la care BRK Financial Group considera necesar. Data la care se publica sau se modifica un raport este identificata in continutul acestuia si/sau in canalul de distributie folosit.

BRK Financial Group aplica masuri de ordin administrativ si organizatoric pentru prevenirea si evitarea conflictelor de interese in ceea ce priveste recomandarile, inclusiv modalitati de protectie a informatiilor, prin separarea activitatilor de analiza si research de alte activitati ale companiei, prezentarea tuturor informatiilor relevante despre potentiale conflicte de interese in cadrul rapoartelor, pastrarea unei obiectivitati permanente in rapoartele si recomandarile prezentate. Investitorii sunt avertizati ca orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degraba forme de estimare si nu pot garanta un profit cert. Investitia in valori mobiliare este caracterizata prin riscuri multiple, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Autoritatea cu atributii de supraveghere a BRK Financial Group este Autoritatea de Supraveghere Financiara, a carui adresa web este: www.asfromania.ro.

Preluarea materialelor oferite de catre BRK Financial Group, fara mentionarea sursei este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru informatii suplimentare despre piata de capital si investitiile in instrumente financiare, va invitam sa vizitati pagina de internet: www.brkfinancialgroup.ro.