Chestionar subscriere în (la) plasament privatCât aţi fi de interesat de participarea într-un plasament privat de obligaţiuni corporative* care ar urma să fie listate la BVB?
*Obligațiunile corporative sunt titluri financiare care atesta un contract de împrumut între dvs. și societatea emitentă, pe o perioadă certă, cu o rată a dobânzii anuală determinată, a cărui dobândă (cupon) o încasați în cuantum și la termene prestabilite. Prezintă avantajul unui nivel de risc relativ inferior celui asociat acțiunilor, dar și dezavantajul blocării fondurilor dvs. până la scadența împrumutului. Acest dezavantaj este diminuat dacă obligațiunile sunt listate și tranzacționabile pe BVB. De asemenea, randamentul și nivelul de risc sunt adesea superioare depozitelor bancare.
Ce suma in RON sunteti dispus sa investiti intr-un plasament privat de obligatiuni corporative?
 
Ati fi interesat sa participati in cadrul plasamentului privat anuntat de Qualis Properties S.A. (https://www.zf.ro/zf-news/p-dezvoltatorul-qualis-properties-vrea-sa-atraga-3-milioane-euro-19778180)
 
In ce domenii de activitate ati dori sa investiti?
 
Pentru ce randamente anuale ati investi in astfel de plasamente?
 
In ce moneda ati prefera sa fie emise si listate obligatiunile?
 
Ati mai subscris in cadrul unui plasament privat de obligatiuni corporative?
 
Va rugam sa ne lasati datele dumneavoastră de contact daca doriti sa fiti la curent cu oportunitațile de plasamente private** oferite de BRK Financial Group SA
**În 2020 am intermediat plasamente private pentru 5 companii romanesti din diferite sectoare de activitate, ce au adus randamente intre 5 si 10% investitorilor.


Acest chestionar are ca singur scop sondarea pieței și nu conține informații cu caracter de recomandare sau consultanță privind decizia de investiții. În deplină conformitate cu prevederile legislative referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal (Legea 190/2018), datele dvs. personale vor fi utilizate exclusiv pentru scopul în care au fost acordate și nu vor face obiectul unor transferuri către terți. De asemenea, în orice moment, puteți să vă exercitați „dreptul de a fi uitat”, prin solicitarea, în scris, a ștergerii datelor dvs. din baza noastră de date.