Chestionar subscriere în (la) plasament privatÎn ce masura sunteti interesat de participarea într-un plasament privat de obligatiuni corporative care ar urma sa fie listate la BVB
*Obligațiunile corporative sunt titluri financiare care atesta un contract de împrumut între dvs. și societatea emitentă, pe o perioadă certă, cu o rată a dobânzii anuală determinată, a cărui dobândă (cupon) o încasați în cuantum și la termene prestabilite. Prezintă avantajul unui nivel de risc relativ inferior celui asociat acțiunilor, dar și dezavantajul blocării fondurilor dvs. până la scadența împrumutului. Acest dezavantaj este diminuat dacă obligațiunile sunt listate și tranzacționabile pe BVB. Randamentul investiției în obligațiuni este superior randamentului asociat depozitelor bancare.
Ce suma in RON sunteti dispus sa investiti intr-un plasament privat de obligatiuni corporative?
 
În ce masura ati fi interesat de participarea într-un plasament privat de actiuni, care ar urma sa fie listate pe o piata administrata de Bursa de Valori Bucuresti?
 
Ce suma în RON sunteti dispus sa investiti într-un plasament privat de actiuni?
 
In ce domenii de activitate ati dori sa investiti?
 
Ati subscris anterior, printr-un alt intermediar, în cadrul unui plasament privat de obligatiuni corporative sau plasament privat de actiuni?
 
Va rugam sa ne transmiteti datele de contact, în cazul în care doriti să fiti la curent cu oportunitatile de plasamente private oferite de catre BRK
(Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de BRK se va realiza întotdeauna în conformitate cu prevederile GDPR, precum și cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal.)


Acest chestionar are ca singur scop sondarea pieței și nu conține informații cu caracter de recomandare sau consultanță privind decizia de investiții. În deplină conformitate cu prevederile legislative referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal (Legea 190/2018), datele dvs. personale vor fi utilizate exclusiv pentru scopul în care au fost acordate și nu vor face obiectul unor transferuri către terți. De asemenea, în orice moment, puteți să vă exercitați „dreptul de a fi uitat”, prin solicitarea, în scris, a ștergerii datelor dvs. din baza noastră de date.